Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oudega (W) c.a.
 
 
Omzien Omzien

Eén van onze belangrijkste taken binnen onze gemeente is het omzien naar elkaar, door bezoeken te brengen aan gemeenteleden, door mee te leven met wat er omgaat in de dorpen en door beschikbaar te zijn voor wie er een beroep doet op de diensten van de kerk.

Het eigenlijke omzien vindt binnen de wijkteams plaats. Elke wijk heeft één ouderling en een aantal bezoekdames/heren. Zij zorgen ervoor dat gemeenteleden bezocht worden bij ziekte, overlijden van een dierbare, geboorte van een kind, bij verjaardagen vanaf 75 jaar, huwelijksjubileum en op andere momenten dat een bezoekje welkom kan zijn. Bij kroonjaren 70+ wordt een boeket en bezoek gebracht door een negental vrijwilligers uit de gemeente.

Het is voor ons daarom heel fijn als u bij geboorte, huwelijk, ziekte, ziekenhuisopname en/of thuiskomst en overlijden hiervan bericht geeft aan de predikant, voorzitter, scriba of wijkouderling, zie contactgegevens.

terug
 
 
 
 

Ankertsjerke
datum en tijdstip 19-01-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke
datum en tijdstip 26-01-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke - Viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 02-02-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke
datum en tijdstip 09-02-2020 om 09:30 uur
meer details

 
Kerkdienst gemist?
kerkdienst gemist


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.