Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Oudega (W) c.a.
 
 
Kofferproject

Kofferproject
In de logeer-koffer zit van alles dat het denken en praten over het geloof op gang kan brengen. Een boek, een cd, een dvd, een spel en nog veel meer. Voor alle leeftijden zit er wat in. Elk gezinslid kan er iets in vinden waar hij of zij zelf plezier aan beleeft, maar er zitten vast ook dingen in die leuk zijn om samen te doen of om het samen over te hebben. Zo hopen we als gemeente iets aan te reiken voor het geloofsleven in het gezin. Zonder verplichting, zonder regels, met alle ruimte om er om je eigen tijd en wijze iets mee te doen. In de koffer zit een logboek, waarin ouders en kinderen hun reactie kunnen geven op de logeer-koffer. Ook wordt de gezinnen gevraagd of ze het leuk vinden om na het vertrek van de koffer nog eens een mailtje te ontvangen met ideeën voor 'geloven thuis', tips over leuke boeken, cd's en dvd's, een pakkende spreuk of nieuws uit de gemeente (als je hier belangstelling voor hebt, kun je dat ook vóór de komst van de koffer aan ons doorgeven; stuur dan een mailtje naar

We hopen dat de koffer gastvrij onthaald zal worden, dat de gastgezinnen er veel plezier aan beleven en dat mensen het fijn vinden om op deze manier iets van de kerk te horen.

Met een hartelijke groet van De werkgroep Vorming en Toerusting
terug
 
 
 
 

Ankertsjerke
datum en tijdstip 19-01-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke
datum en tijdstip 26-01-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke - Viering Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 02-02-2020 om 09:30 uur
meer details

Ankertsjerke
datum en tijdstip 09-02-2020 om 09:30 uur
meer details

 
Kerkdienst gemist?
kerkdienst gemist


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.